Autogenbrug og miljø behandling i 2021

I Danmark er autogenbrug på alles læber og der bliver skrottet rigtig mange biler om året i hele landet. Vi ved at biler sviner, og ikke mindst når de bliver skrottet. Men hvordan foregår det egentligt når man sender en bil til skrotning hos den lokale skrothandler? Kan man være sikker på at alt kører lige efter reglerne? I denne artikel klarlægger vi hvordan en rigtig og ordenlig autoophugger miljøbehandler din bil til skrot.

Den miljøgodkendte autoophugger

Os hos bedsteskrotpris.dk går rigtig meget op i at din skrotbil bliver skrottet på den rigtige måde og at vores samarbejdspartnere er miljøgodkendte autoophuggere. Vi sender altså kun vores kunders biler ud til autoophuggere der ved hvordan de skrotter en bil på den mest miljørigtige måde.

Alle vores autoophuggere er miljøgodkendte og overholder regler til punkt og prikke. Der er selvfølgelig en form for kontrol med dette og den sørger miljøministeriet for. Desuden skal alle ophuggere være ISO140001 certificeret. Denne certificering gør at autoophuggeren ved hvordan han identificere, behandler og opbevare farlige miljø- og sundhedsskadelige væsker og produkter.

Autogenbrug af reservedele

Der findes masser af reservedele på en skrotbil som fejler absolut intet. Derfor bliver rigtig mange skrotbiler strippet for dele inden resten bliver knust og sendt til metalskrot.

Måske har du set de store områder eller pladser hvor man stiller bilerne så folk kan komme og skrue en lille billig dims af fra tid til anden? Måske tænker du også et der siver en masse aflejringer ned i jorden omkring disse biler? Bare rolig, de sytår på en befæstet plads, det vil sige en plads hvor et støbt underlag og et afløb sørger for at olie rester løber ned i en tank på forsvarlig vis.

Autogenbrug via bedsteskrotpris.dk

Send din bil til skrotning i dag

Står du med en bil af ældre dato? Har du brugt lidt for mange penge på reparationer det sidste års tid? Måske det er på tide at sige farvel til den gamle gænger. Ved at læse denne artikel er du måske blevet lidt mere oplyst hvad angår skrotning og autogenbrug.

Send din skrotbil til autogenbrug online

Hos www.bedsteskrotpris.dk driver vi en online skrotbils auktion, som er gratis at brug for dig der gerne vil have en højere pris for din skrotbil. Det virker sådan at du registrer din bil i vores system. Derefter går op imod 50 autoophuggere i gang med at byde på din bil. Når vi har indsamlet 3 bud sender vi det højeste bud til dig.

Optil 40% mere for din skrotbil

De fleste der gerne vil sende en bil til skrotning er sikker tilbøjelig til at ringe ned til den lokale skrothandler. Derved giver man ham mulighed for suverænt at bestemme prisen. Hvis du bruger vores system sendes din skrotbil i udbud hos op imod 50 skrothandlere og autoophuggere. Derved får du mulighed for at opnå en endnu højere skrotpræmie for din gamle bil.

Læs evt. den næste artikel i rækken

Uncategorized

Related Articles

0 Comment