Er tyverialarmer og overvågning det værd?

Et alarmsystem er en investering, og som med enhver investering er det vigtigt at bestemme det afkast, du sandsynligvis vil modtage. Selv om det kan være nemt at mærke de månedlige omkostninger forbundet med et sikkerhedssystem og alarm overvågning, kan det være svært at fastsætte en pris på fred i sindet, især hvis du har børn eller teenagere i huset.

Hvilke alarmsystem?

Alarmsystemer kan gøre mere end at afskrække indbrudstyve. Det rigtige system kan holde dig forbundet til dit hjem, uanset hvor du er. Det vil også give dig besked, når dørene åbnes og lukkes, og hvis der gøres forsøg på at få adgang til følsomme områder som fx spiritusskabe. Der er også andre, skjulte fordele, som du kan være i stand til at drage fordel af, såsom rabatter på husejer- eller lejerforsikring.

Men og billig alarm fra Miraca

Hjemme alarm

Når du evaluerer den indledende investering, der kræves for at tilføje et alarmsystem til dit hjem, kan den gennemsnitlige omkostning variere fra 1500 kr. til mere end 10.000 kr. afhængigt af systemet, udstyr og installation, som du vælger. Den gode nyhed er, at disse er engangsomkostninger, og i de fleste tilfælde vil du eje udstyret. Når dit system er installeret og operationelt, er der månedlige gebyrer man skal overveje. Du har en masse kontrol over din månedlige sikkerhed systemomkostninger, som varierer betydeligt afhængigt af de tjenester, funktioner og niveauer af overvågning, du vælger. Der er grundlæggende pakker til rådighed fra virksomheder for så lidt som 20 kr. pr. måned. Men afhængigt af dine behov og budget, der er mere avancerede pakker, der omfatter ting som live 24/7 overvågning eller regelmæssige sikkerhedspatruljer, der kan koste flere hundrede kroner eller mere pr. måned. Du finder en god og billig alarm hos Miraca.

Hvordan man kan vide, om alarmsystemet er det værd

For at afgøre, om et alarmsystem er det værd for din familie, skal du starte med at spørge dig selv, hvad der ville gøre det værd for dig. Der er ingen tvivl om, at alarmsystemer afskrækker kriminalitet og kan øge chancerne for at fange en indbrudstyv, hvis dit hjem bliver brudt ind i. Ifølge den Elektroniske Sikkerheds Sammenslutning, hvis et hjem med et sikkerhedssystem stadig bliver offer for kriminalitet, er det gennemsnitlige tab ca. 2.000 kr. mindre end i et hjem uden beskyttelse.

Sikkerhedssystemer og overvågning modvirker altså indbrud: 60% af dømte indbrudstyve siger, at de vil gå efter et andet hjem, hvis de opdager et sikkerhedssystem i det hus, de forsøger at berøve. DU finder en rigtig god alarm hos Miraca.

Hvis dit mål er at reducere tab fra indbrud, er det nemt at se, at sikkerhedssystemer gør en forskel. Men med de ekstra tjenester, der leveres af overvågningsvirksomheder, du kan ende med at spare en masse mere, hvis du tilføjer røgalarm, carbonmonoxid og fjernstyrede hjemme automationstjenester, der kan hjælpe med at forhindre tab af liv og ejendom, samtidigt hjælpe med  forvaltningen af energiomkostninger. Men, ligesom med alle former for forsikring, er der ingen garanti for, at du nogensinde vil få brug for at udnytte det fulde omfang af din alarm og overvågningstjenester. Det er derfor, det er vigtigt fuldt ud at forstå dine sikkerhedsmål for præcist at afveje den sande værdi af et sikkerhedssystem og dets omkostninger.

Rabat fra alarmsystemer

Typisk er det, jo flere elementer dit sikkerhedssystem har, jo mere rabat, du kan være berettiget til på din boligejerforsikring. Ikke alle forsikringsselskaber tilbyder rabatter for alarm overvågning og andre sikkerhedstjenester, så det er vigtigt at tjekke med dit forsikringsselskab for at kontrollere tilgængeligheden af eventuelle rabatter. Der er nogle hjemforsikringspolicer, der rent faktisk vil kræve tilføjelse af et sikkerhedssystem, hvis et hjem er blevet indbrud, eller hvis det er beliggende i et område med en højere forekomst af hjem tyverier. Find en tyverialarm pris der er fod på Miraca.

Beskyt dine værdigenstande med en alarm fra Miraca

Overvej eventuelle uerstattelige genstande som arvestykker, kunst og andre ting, der bærer høj sentimental værdi, som der ikke vil være nogen måde at inddrive fra tabet. For at holde sådanne elementer sikkert, vil du sandsynligvis være nødt til at betale noget – uanset om du investerer i en sikker værdiboks eller et alarmsystem. Afhængigt af hvor tilgængeligt du ønsker, at disse elementer skal være, kan et sikkerhedssystem give mere mening end at låse dem op et andet sted end dit hjem.

Beskyt dine værdier med en alarm fra Miraca

Miracas anbefaling

Miraca mener, at den bedste måde at afgøre, om et alarmsystem er investeringen værd er at foretage en grundig undersøgelse. Hjemme beskyttelse er ikke altid enkelt, og når det kommer til noget så vigtigt det er rart at have nogen på din side. Er din beslutning, at et alarmsystem er det værd, kan du kigge på Miracas hjemmeside efter forskellige typer af alarmer.

Uncategorized

Related Articles

0 Comment