Lidt om covers og powerbanks

Med en Powerbank løber din iPhone eller iPad aldrig tør for strøm – heller ikke selvom du altid er på farten og ikke har fået ladet mobil op hjemmefra. Du tilslutter blot din Apple-mobil, med dit USB-stik til Powerbanken og så vil der inden længe være strøm på din Apple telefon igen. Du finder et bredt udvalg af Powerbanks på internet, bage søge på google.dk. Der altid nemt med pwoerbank,da det blot er et smart USB-stik som indgang, så virker det altså også til kameraer og alle andre smartphones som har en USB-enhed i den ene ende af opladeren.

Du kan altid benytte super-powerbanks til rigtigt meget, og den er især optimal i situationer, hvor man skal rejse eller tag i byen, på festival og camping eller noget helt noget andet. Til dem der benytter deres mobil, som GPS er en Powerbank også det optimale valg, til nødsituationer.

Husk at der er forskel på batterikapaciteten, som normalt måles i mAh er lige med mili-ampere-timer. mAh indikere om, hvor lang tid et powerbank kan overføre en specifik mængde strøm til en iPhone mobil.

Der er og har altid været forskellige meninger om, hvorvidt det er pengene værd at investere i et dyrt eller billigt cover til iPhone. Der er flere, der tro, at man bare skal lære at passe bedre på sin mobil, mens der er andre, der er af den mening, at man aldrig rigtigt kan være herre over, at der skulle gå hen og ske et uheld, og din Apple mobil i den forbindelse falder på gulvet. Jeg skal ligge dog understreges allerede med dette samme, at det er en rigtig god ide, at du vælger at investere i et iPhone 8 covers, for på den måde er der langt bedre forudsætninger for, at din telefon f.eks. overlever en tur på klinkerne på badeværelset eller en tur på trægulvet inde i stuen. Det skal dog ikke forstås på en sådan vis, at du kan forvente, at bare fordi du har et cover på din iPhone, så er den lige pludselig umulig at ødelægge, for det er helt afgjort ikke tilfældet.

Beskyt din Apple mod ridser med cover med kortholder

Den primære årsag til, at du skal gå du og investere i et Apple iPhone cover er dog slet ikke, at du er bedre sikret, hvis det skulle hænde, at du f.eks. taber din mobil på gulvet eller den falder ud af din bukselomme, når du går gennem gågaden. Det handler derimod om, at du har langt bedre forudsætninger for at holde din iPhone fri fra ridser, hvilket du vil være rigtig glad for, at du har gjort, når du står og skal sælge den, for at få friet lidt penge op til f.eks. at købe en nyere model eller lignende. Værdien af en Aplle mobil stiger naturligvis efter, hvor godt den ser ud, hvor gammel den er, hvordan er blevet behandlet.

Smart Puro etuier og covers

Puro’s er et dobbeltlags case med et enkelt, æstetisk tiltalende design. Det er
tilgængelig i flere forskellige to-tone muligheder. Puro cover er slank, hvilket giver den en
god pasform til den allerede slanke iPhone. Med hensyn til holdbarhed skal coverets stive ramme
tilbyde moderat beskyttelse ved korte fald, men det er nok ikke en god pasform til en robust, off-
road livsstil.

Hvis du bruger din iPhone ligesom de fleste andre, lever den faktisk et ret farligt og udsat liv på sofabordet, i arbejdstasken eller i fodenden af din sovseng. Hele tiden er den med sit iPhone store display en sand magnet for ridser og stød, og hvis den falder ned af et bord, en sofer stol eller lignende vil du hurtigt opdage, at den altså ikke er lige så holdbar som den er hurtig og lækker.

Uncategorized

Related Articles

0 Comment